Energetski sistem telesa


Kopija_2_od_energetski_sistem_telesa


Po našem telesu kroži energija, zato je naš energetski sistem zelo pomemben za naše zdravje. Pred več tisoč leti so na vzhodu odkrili sistem tokokrogov, ki tečejo po telesu in jim rečemo meridiani.

 

Tapkanje po meridianih je način akupunkture ali akupresure brez igel. Če energija prosto ne teče po telesu, imamo v energijskem sistemu blokade in takrat imamo lahko težave na različnih področjih.

 

 

»Vzrok vseh negativnih čustev in prepričanj, je motnja v našem energetskem sistemu«

 

 

Vsa naša negativna čustva, kot so strah, bolečina, jeza, sram, žalost, razne fobije, itd., so motnje v energetskem sistemu.

Te motnje energije so povezane s spominom na nek pretekli boleč dogodek ali na neko negativno situacijo, ki se nam je zgodila. Sam spomin na ta dogodek ni boleč, pač pa je boleče to, da ko pomislimo, na ta boleč dogodek, nam spomin aktivira energetsko motnjo v našem telesu in s tem povzroča negativna boleča čustva in to je tisto, kar je boleče.

 

Energetski sistem telesa bi bil v ravnovesju, če ne bi v njem imeli negativnih čustev. Ker pa temu ni tako, lahko s EFT tehniko - "tapakanjem" negativna čustva preusmerimo v nekaj nemotečega in si v telesu zgradimo svoj notranji mir.

 

EFT tehnika poskrbi, da se zgodijo temeljite spremembe na fizičnem in čustvenem področju. Negativna čustva izginejo in ostanejo le še spomini, brez kakršne koli negativne intenzitete, kar pa je cilj EFT metode. Z EFT tehniko boste boste dobili očiten dokaz, da energija res teče po telesu in boste s tapkanjem po meridianih doživeli telesne in čustvene spremembe.

 

In zato je metoda EFT ena izmed najučinkovitejših metod, kar sem jih kdaj spoznala.

Pri svojem delu opažam, da se ljudje svojih negativnih čustev in bolečin rešijo v zelo kratkem času in rezultati so običajno trajni.

 

EFT tehnika čisti in osvobaja energetske motnje v našem telesu

 

EFT tehnika deluje tako, da namenoma aktivira energetsko motnjo (boleč spomin) z razmišljanjem o tem bolečem spominu ali pa jo aktivira samo z občutenjem negativnih čustev ali fizične bolečine.

Medtem, ko se aktivira energetska motnja (boleč spomin) se z nežnim dotikom s prsti dotaknete energetskih točk (meridianov) z namenom, da bi se znebili energetskih motenj v telesu. Medtem, ko tapkate, dejansko začutite, kako vam negativni občutki dobesedno odtekajo stran iz vašega energetskega sistema.

Ko je energetska motnja v celoti odstranjena, bodo vaša negativna čustva za vedno odstranjena in ko enkrat to dosežete, lahko brez kakršnihkoli bolečih čustvenih reakcij razmišljate ali govorite o bolečem spominu in težava, ki vam je povzročala energetsko motnjo v telesu bo prav tako odstranjena.

 

Prijava na novice

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran