Moje osebno sporočilo vsem vam:


Gaja_2

 

Sem Gaja Padubsky v prvi vrsti žena čudovitega moža in mamica dveh prekrasnih fantkov, ustvarjalka svojega čudovitega življenja, energetska terapevtka, izvajalka EFT metode, itd...  

 

V zadnjih osmih letih sem se izpopolnjevala v različnih vedah, ki se ukvarjajo z energijami, meridiani in raznimi drugimi oblikami sproščanja. Za seboj imam več let bogatih izkušenj z EFT tehniko, TAT tehniko, terapijo z laserjem in drugimi vrstami energetskih tehnik.

 

Sem aktivna članica združenja AAMET in sem uradno priznana izvajalka EFT metode in avtorica čudovitih lastnih programov pod skupnim imenom »Kreativno ustvarjanje čudovitega življenja«©.

 

Ker sem se v življenju že večkrat srečala z različnimi težavami, blokadami, negativnimi mislimi, vem, da obstaja način, kako premagati slabo voljo, depresijo, nemir in kako privabiti boljše in pozitivne situacije v svoje življenje.

Naučila vas bom uporabe različnih energijskih tehnik, s katerimi si boste dvignili svojo moč in si začeli ustvarjati svoje čudovito življenje iz dneva v dan.


Razvoj vsakega posameznika je proces, ki se ne zgodi čez noč, ampak je to proces, katerega razvijamo skozi celotno življenje. V tem procesu odpuščamo, raziskujemo, se učimo in samo na ta način lahko rastemo in se razvijamo.

Šele takrat, ko se lahko povežemo s svojo dušo, preko svojega srca, lahko dosežemo skladnost z našimi vrednotami, na našem življenjskem poslanstvu in šele takrat postanemo tako široki, da vemo in razumemo, da je v ljubezni skrit prav vsak odgovor. Vsekakor tukaj ne mislim samo na ljubezen do naših dobrih lastnosti, našega dobrega »sebe«, kajti kadar je vse v najlepšem redu se imamo lahko vsi zelo radi. Resnična ljubezen vključuje tudi ljubljenje našega »slabšega, temnejšega sebe«, tistega sebe, ko nam gre vse narobe, naše nepopolnosti, naših napak in našega strtega in bolečega srca. In prav takrat, kadar nismo povezani s samim seboj in kadar doživljamo »temnejšega sebe« moramo poiskati odgovore v ljubezni in v našem srcu, kajti le tam se skrivajo najboljši odgovori za nas. Ljubezen je zdravilo za vse in šele ko vzljubimo sebe, lahko ljubimo tudi druge.

 

V obdobju raziskovanja, predvsem same sebe, sem ugotovila, da če želimo zares ozdraviti določeno bolezen, določeno negativno psihično stanje, se moramo poglobiti vase in v ta proces vključiti svojo zavest in svojo podzavest. Ugotovila sem tudi, da ni dovolj samo zdravljenje na fizičnem nivoju, vendar je tisto, kar je najpomembnejše, ozdravljenje svojega uma in svojega duha.

Zavedati se moramo, da se vse bolezni razvijejo iz negativnih čustev, negativnih prepričanj in negativnega razmišljanja.

Pomembno pa je tudi to, da če si želimo zdravja na vseh področjih, se moramo poglobiti vase in v sebi poiskati svojo notranjo moč in naše slabosti pretvoriti v prednosti. Na ta način si bomo zagotovili fizično in psihično dobro počutje.

Vse kar naredimo sami zase, je tisto pravo, tisto vredno in tisto kar je pomembno za vsakega posameznika, kajti le vsak posameznik ve, kaj je zanj najbolje in katera pot je tista pot, ki je prava.

 

Moje poslanstvo je, da dan za dnem iščem nove načine, ki bodo navdihovali druge, da se bodo odpravili na vseživljenjsko popotovanje, na katerem bodo počistili s svojo preteklostjo, oprostili sami sebi in drugim za napake, ki so jih naredili, da bodo lahko sklenili mir z vsemi ljudmi in se le tako lahko odprli svojemu božanstvu in si bodo dovolili, da jih vodi njihova notranja moč. Skladnost, popolnost, odgovornost in poštenost so vrednote, ki jih vsak od nas lahko doseže na temu procesu, ki ga razvijamo skozi celotno življenje.

Znotraj nas je moč in so skriti vsi odgovori, ki jih potrebujemo za ozdravljenje najglobljih ran, za preoblikovanje naših prepričanj in omejitev, za premagovanje ovir ali izzivov.

 

Usmerjanje ljudi, kako poiskati odgovore in moč v sebi, ter poiskati smer, ki je prava za nas je bistvo vsega, kar počnem.

 

Razumevanje odnosa z našim notranjim svetom, kjer je skrita naša moč, naši notranji glasovi in naša modrost je bistvo razumevanja vsega in prav to spoznanje je močno vplivalo na moje življenje. Ko enkrat razumemo ta odnos in ko znamo poiskati moč in vse odgovore v sebi, dosežemo notranji mir in le tako lahko oddajamo ljubezen v svet in le na ta način se lahko spoznamo v popolnosti in se povežemo v celoto tistega, kar smo.

 

EFT tehnika je prav zato tako čudovita tehnika, ker lahko sami dosežemo velike spremembe na sebi in lahko pripravimo naše telo, da se samo ozdravi in da ozdravi naše fizične in psihične težave in to v zelo kratkem času in za vedno.

EFT tehnika je kot neke vrste »rešilna bilka«, ki jo lahko vedno uporabimo, kadar jo potrebujemo.

 

Pri celotnem procesu je zelo pomembno, da v prvi vrsti poslušamo samega sebe, svojo intuicijo, kajti vsi, če se le malo poglobimo vase in se umirimo v svojemu umu in telesu, lahko prisluhnemo svoji intuiciji in le ta je edina, ki nam lahko da prave napotke, navodila in odločitve, ki so najboljše za naše življenje.

 

EFT tehnika ima neskončne potenciale na vseh področjih in je na tem področju to zagotovo nepremagljiva tehnika.

V času svojega dela sem bila priča tolikim spremembam na bolje, da sem za vsakega posameznika, ki mu je z mojo pomočjo in močjo EFT tehnike in drugih energijskih tehnik uspelo življenje preoblikovati v pozitivno smer, presrečna.

 

Od leta 2003 se ukvarjam z različnimi komplementarnimi terapijami in ko sem se prvič srečala z EFT tehniko preko Gary Craigovega EFT osnovnega priročnika in se seznanila s tapkanjem, sem bila presenečena nad močjo te zelo preproste tehnike.

Najprej sem naredila celotno osebno proceduro miru

Gumbek_za_link "osebna procedura miru"

 

Pri svojem delu poleg EFT tehnike, ki jo je osnoval Gary Craig uporabljam tudi druge energijske metode, ki so se izkazale za zelo učinkovite metode:

- »Metoda izbora« (osredotoča se na pozitivne izjave, ki imajo izjemno moč)

- Kombinacija EFT tehnike z laserjem

- TAT (Tapas akupresurna tehnika)

- Mišično testiranje

- Delo z »notranjim otrokom«

- »A&R tehnika«

- Tehnika osvobajanja

- Angelske terapije

- Vizualizacija

- Meditacija

- AfirmacijeZ veseljem pomagam ljudem identificirati in nevtralizirati težave in blokade, ki so jim na poti do uspeha, sreče, zdravja in obilja.

 

Moja iskrena želja je, da boste na tej spletni strani in na mojih individualnih in skupinskih srečanjih našli tisto, kar bo za vas koristno in zanimivo in vam bo pomagalo na poti do čudovitega življenja.


Certifikati:

  • EFT Level 1 (AAMET)
  • EFT Level 2 (AAMET)
  • EFT Level 3 (v pridobivanju)
  • TAT tehnika
  • Tehnika z laserjem
  • Osnove akupunkture
  • Osnove meditacije
  • Reiki Level 1,2
  • Angelski terapevt

 

 Gaja Padubsky

cert. izvajalec EFT metode

aametLogo


»Uživajte v čudovitem ustvarjanju čudovitega življenja« 

Prijava na novice

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran