.


Individualni in skupinski EFT tretmaji


 

 

Individualni tretma

je zasnovan tako, da se po potrebi srečujeva enkrat tedensko po eno uro. Individualna srečanja so bolj osebne narave in so primernejše za kliente, ki se v skupini težko odprejo in jim je zasebnost ljubša.

 

Vodeni skupinski programi

Poleg individualnih tretmajev izvajam posebne vodene skupinske programe, ki jih izvajam le s sedmini klienti hkrati.

Samo s sedmimi klienti hkrati delam zato, ker vam želim dati najboljše od sebe in želim, da uspešno in kvalitetno zaključite tretmaje in programe, ki sem jih ustvarila za vas in ker mislim, da lahko le na tak način začutimo medsebojno povezavo, si pridobimo zaupanje, dosežemo uspeh, se znebimo težav ter privabimo harmonijo ter obilje v svoje življenje.

 

Ker sem se v življenju že večkrat srečala z različnimi težavami, blokadami, negativnimi mislimi, vem, da obstaja način, kako premagati slabo voljo, depresijo, nemir in kako privabiti boljše in pozitivne situacije v svoje življenje.

 

Naučila vas bom uporabe različnih energijskih tehnik, s katerimi si boste dvignili svojo moč in si začeli ustvarjati svoje čudovito življenje iz dneva v dan.

 

Izvajam individualne EFT tretmaje v živo in preko Skype-a, ter skupinske vodene EFT programe, za različne težave in izzive, ki sem jih ustvarila posebej za vas.

 

Moje delo je posvečeno predvsem delu z otroki in delu z ženskami.

 

Delo z otroki je nekaj prekrasnega in hkrati navdihujočega, ker vem, da je vsak delček energije, ki ga vložim v otroka, pot do čudovitega človeka in do sočutne osebe. Z uporabo EFT tehnike so otroci bolj veseli, sproščeni, bolj umirjeni, predvsem pa bolj pozitivni.

Otroci izredno hitro odreagirajo na EFT tehniko in tapkanje, ker so še tako odprti, čisti in novitete sprejemajo z neverjetno ljubkostjo in prisrčnostjo.

S tem, ko učimo otroke tapkati, jih učimo, kako ostati mirni, kako se pomiriti in kako brez nasilja vzpostaviti dialog.

S tapkanjem ne pomagamo samo otroku premagati stiske, ampak pomagamo tudi sebi in tako postanemo mirni in ljubeči starši, stari starši in vzgojitelji tudi sami.

Če naučimo svoje otroke uporabljati EFT tehniko, za vse težave in izzive s katerimi se in se bodo srečevali, bomo dali našim otrokom pomembno popotnico za celo življenje. Njihovo energijo bomo usmerili v pravilno, pozitivno smer, ter jih bomo naučili, da bodo začutili druge ljudi in da jim bodo znali pomagati, če bodo v stiski.

 

Delam z ženskami, ki so odprte za nove ideje, ki so prodorne, kreativne in potrebujejo majhno pomoč pri ustvarjanju svojega čudovitega življenja. Ženske, ki se niso nikoli odrekle svojim sanjam in uresničenju svojih želja in ki ta trenutek ne živijo svojih sanj in jim to predstavlja čustven problem, ki se odraža na različnih področjih.

 

Moje stranke so čudovite in vredne ženske, ki usmerjajo svojo pozornost v uspeh na vseh področjih in ženske z velikimi sanjami, ki so ta trenutek blokirane z negativnimi mislimi, negativnimi vzorci, omejujočimi prepričanji in dvomijo same vase, se ne cenijo in ljubijo dovolj, ter zaradi tega ne morejo zasijati v svojem polnem potencialu in nežno razpreti kril, ter poleteti v svet.

 

 

Prijava na novice

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran